На 9 декември 2022 г., Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР),

...
На 9 декември 2022 г., Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР),
Коментари Харесай

Високо отличие „Знак за качество“ получи Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов“

На 9 декември 2022 година, Центърът за развиване на човешките ресурси (ЦРЧР), в ролята си на Национална организация по Програма „ Еразъм+ “ и Програма „ Европейски корпус за взаимност “ на Европейската комисия, организираха своята годишна валоризационна конференция. 

Валоризацията е развой на разпространяване и приложимост на резултатите от дадена активност за усъвършенстване на тяхната стойност, увеличение на тяхното влияние и внедряването им в системите на обучение и образование на районно, национално и европейско равнище.

По време на събитието се организира Церемония по награждаване, на която със Сертификат за изцяло качествено осъществяване на план бяха отличени български организации. Високото отличие „ Знак за качество “ на Свищовска професионална гимназия „ Алеко Константинов “, за осъществяването на проект 2019-1-BG01-KA116-062136 „ Европейски стандарти за качество на професионалното обучение ” по Програма „ Еразъм+ ”, Ключова активност 1 „ Образователна подвижност за жители “, Сектор „ Професионално обучение и образование “, бе връчено от Михаил Балабанов – Изпълнителен шеф на ЦРЧР.  На церемонията, с цел да получат премията, бяха поканени инж. Веска Николова, шеф на гимназията и началник на плана и инж. Минко Николов – основен преподавател и координатор на плана.

Високото отличие „ Знак за качество “ е заслужена премия за колектива на гимназията!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР